Project 600

De LBC-NVK is al jaren één van de drijvende krachten achter het project 600. Dat laat verzorgenden toe met behoud van loon te studeren voor verpleegkundigen.

Project 600 ook in schooljaar 2015 van start!

di 24 mrt 2015 -- Mark Selleslach

Goed nieuws: in het nieuwe schooljaar 2015 kan dank zij het “Project 600” opnieuw een groep werknemers van de sector met behoud van loon een volwaardig diploma van verpleegkundige behalen (een hogere beroepsopleiding verpleegkunde HBO5, of een bachelor verpleegkunde). Tijdens de studieperiode blijft je arbeidsovereenkomst vanzelfsprekend voortbestaan. Tegelijk voorziet het opleidingsproject een financiering voor vervangende tewerkstelling in je instelling.

Dag van de verpleegkundige

ma 12 mei 2014 -- Redactie

12 mei is de dag van de verpleegkundige. En dat is niet toevallig. Op 12 mei 1820 werd Florence Nightingale, een Brits verpleegster, pionier en grondlegger van de moderne verpleging geboren.

Het is jouw dag, verpleegkundige

zo 12 mei 2013 -- Redactie

Elk jaar vieren we op 12 mei de Dag van de Verpleegkundige. Hét moment om elke verpleegkundige een dikke speekmedaille te geven voor zijn of haar inzet en ijver.

LBC-NVK wenst verpleegkundigen een fijne dag

vr 11 mei 2012 -- Redactie

12 mei is de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde, en daarom ook de Dag van de Verpleegkunde én de Verpleegkundige.

Pagina's