Volg een gratis opleiding met behoud van je loon (PC 318 - 319 - 329 - 331)

Dankzij de inzet van de LBC-NVK investeert de sector in beroepsgerichte opleidingen. Werk je in een opvoedings- of huisvestingsinstelling, in een maatwerkbedrijf (BW/SW), in de socioculturele sector, in de kinderopvang of in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg dan krijg je nu de kans om gratis en met behoud van je loon te studeren!

Wij zorgen ervoor dat je een opleidingstraject kan volgen en een volwaardig diploma kan behalen tot verpleegkundige, zorgkundige, opvoeder-begeleider, kinderbegeleider, monitor maatwerkbedrijf of sociaal werker.

Het beste nieuws is: die opleiding kost je niets. Bovendien word je tijdens de opleiding vrijgesteld op je werk. Je blijft je loon ontvangen en je werkgever krijgt middelen om je tijdelijk te vervangen. Je betaalt enkel de vervoerskosten naar de school of stageplaats.

De voorwaarden om in aanmerking te komen

  • Je hebt maximaal een diploma secundair onderwijs.
  • Je hebt nu een contract van onbepaalde duur en werkt al minstens 5 jaar.
  • Je werkt minstens halftijds en hebt de tijd om voltijds naar school te gaan.
  • Je spreekt en begrijpt voldoende Nederlands. Als Nederlands niet je moedertaal is, moet je meestal eerst een taaltest afleggen.

Wil je volgend schooljaar starten: reageer dan snel. Je kan je kandidaat stellen tot 17 maart 2019. Spreek je vakbondsafgevaardigde aan en laat je werkgever snel weten dat je geïnteresseerd bent. Het aantal plaatsen is beperkt.

Alle info en inschrijvingsdocumenten vind je op: www.vivosocialprofit.org

Meer info of ondersteuning? De LBC-NVK afgevaardigden in jouw instelling of het LBC-NVK secretariaat in je buurt zijn je graag van dienst!