Diensten en centra voor gezondheidspromotie en preventie

Samen met de kinderopvang vallen de diensten en de centra voor gezondheidspromotie en preventie onder het paritair comité 331. Naast de centra voor geestelijke gezondheidszorg, gaat het over volgende diensten en centra: de centra voor geboorteregeling, de tele-onthaal, de diensten voor de strijd tegen toxicomanie, de centra voor huwelijkscontacten, de prenatale raadpleging, de consultatiebureaus voor het jonge kind, de vertrouwenscentra kindermishandeling, de diensten voor adoptie en de samenwerkingsinitiatieven inzake thuisverzorging.

Actuele lonen & vergoedingen en sectorbrochure: 

Actuele lonen en vergoedingen (update juli 2016)

Non-profit is het wachten op een nieuw akkoord kotsbeu

do 1 jun 2017 -- Redactie

Na de non-profit acties van november en december 2016 en van 21 maart 2017 voerden werknemers uit de zorg, welzijn en cultuur op donderdag 1 juni 2017 opnieuw actie in Brussel voor een nieuw sociaa

Nationale non-profit betoging met reuze-meeting & picnic

di 21 feb 2017 -- Mark Selleslach

De lente komt elke dag een stapje dichterbij. Daar hoef je niets voor te doen. Om een nieuw sociaal akkoord voor alle non-profit werknemers te bereiken gaat dat een beetje anders. Daarom voeren wij op dinsdag 21 maart actie voor een nieuw sociaal akkoord voor alle werknemers van de non-profit.

Pagina's