Hier komt je non-profit vakbondspremie 2017

wo 4 okt 2017 -- Mark Selleslach

Goed nieuws voor wie in de kinderopvang, de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn of het algemeen welzijnswerk, de centra geestelijke gezondheidszorg of de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie werkt. De vakbondspremie zette enkele jaren geleden een flinke stap vooruit: 80 euro voor wie volledige ledenbijdragen betaalt en 40 euro voor wie gedeeltelijke ledenbijdragen betaalt. Heb je de verhoogde premie vorig jaar net gemist? Geen probleem, ook in 2017 komt de premie eraan. Laat er dus geen gras over groeien.

Lees ook: 

Nieuwe verhoging vakbondspremie

di 20 sep 2016 -- Mark Selleslach

Lid worden van de LBC-NVK non-profit is voor de werknemers in de kinderopvang, de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn, het algemeen welzijnswerk, de socioculturele sector, de centra geestelijke gezondheidszorg en de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie (LOGO’s, …) sinds 2014 een heel stuk goedkoper geworden. Toen verhoogden wij de vakbondspremie tot 75 euro. Dit jaar zijn wij erin geslaagd om de premie opnieuw te verhogen.

Hier komt de syndicale premie Vlaamse non-profit

ma 28 sep 2015 -- Redactie

Vorig jaar verhoogden wij de syndicale premie tot 75 euro. Daardoor is lid worden van de LBC-NVK non-profit voor de werknemers in de kinderopvang, de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn, het algemeen welzijnswerk, de socioculturele sector, de centra geestelijke gezondheidszorg en de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie (LOGO’s, …) een heel stuk goedkoper.

LBC-NVK zorgt voor serieuze verhoging vakbondspremie sector gehandicaptenzorg en socioculturele sector

wo 15 okt 2014 -- Redactie

Goed nieuws voor wie werkt in de sector van de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn en het welzijnswerk of in de socioculturele sector. Lid worden van de LBC-NVK is vanaf dit jaar een heel stuk goedkoper. Dankzij de verhoging van de syndicale premie tot 75 euro per jaar voor wie een voltijdse bijdrage betaalt, zijn alle ledenvoordelen 5 maanden per jaar gratis.