Wouter Hillaert (Hart boven Hard) wil dat je op 28 september naar Brussel komt

ma 21 sep 2015 -- Peter Darin

Binnen enkele weken verschijnt de nieuwe non-profit gazet. Daarin doet Wouter Hillaert het verhaal van 1 jaar Hart boven Hart. Nu al nodigt Wouter je uit om samen met Hart boven Hard de Vlaamse regering de rekening te presenteren van 1 jaar besparingsbeleid. Afspraak: maandag 28 september om 13 uur in Brussel. Meer weten? Surf naar http://www.hartbovenhard.be/.

Muziek: Mike Clemets - Bounce

Lees ook: 

LBC-NVK non-profit op de Grote Parade van Hart boven Hard

ma 30 mrt 2015 -- Redactie

Ondanks de regen en het stormweer namen meer dan 20 000 mensen deel aan de Grote Parade van Hart boven Hard. Daarmee protesteerden ze tegen de harde besparingen van de verschillende regeringen. Onder hen ook heel wat mensen uit de sector van zorg, welzijn en cultuur. Mark Selleslach, nationaal secretaris van de LBC-NVK non-profit legt uit waarom ook de witte woede erbij was

Rachida wil je zien op de Grote Parade

di 24 mrt 2015 -- Peter Darin

Naast mode-ontwerpster is Rachida Aziz ook feministe, activiste en één van de boegbeelden van Hart boven Hard. Reden genoeg om haar aan het woord te laten in de nieuwe non-profit gazet. Die kan je binnenkort bij jou op de werkvloer lezen. Maar eerst is er natuurlijk de Grote Parade van Hart boven Hard. Rachida wil dat ook de werknemers uit zorg, welzijn en cultuur erbij zijn.