Alles over je vakbondspremie

Goed nieuws, want je vakbondspremie komt eraan!* De jaarlijkse premie bedraagt 110 euro bij een volledige ledenbijdrage en 55 euro voor wie gedeeltelijke ledenbijdragen betaalt.

We betalen de premie uit tussen 2 mei en 31 juli 2024. Wie lid is van ACV Puls, ontvangt een email of brief waarmee je de premie kan aanvragen als je aan de voorwaarden voldoet. Je moet lid zijn van ACV Puls vanaf de maand oktober 2023, en nog steeds op de dag van uitbetaling van de premie.

Dankzij de premie krijg je een groot deel van je ledenbijdrage terugbetaald. Daarnaast kan je 100% op ons rekenen, we verdedigen je belangen in de sector én op het werk.
Je hoeft trouwens niet eerst in de problemen te zitten om veel aan onze dienstverlening te hebben!

Wil je graag meer weten of heb je nog vragen? Hartelijk welkom bij onze vakbondsafgevaardigden op je werk, of in één van onze secretariaten. De adressen vind je op www.hetacv.be/acv-puls/contactPuls

Je kan alle info rustig nalezen in ons pamflet.

*Voor de werknemers van ziekenhuizen, psychiatrie, ouderenzorg, revalidatie, beschut wonen en wijkgezondheidscentra. Voor andere werknemers uit de non-profit komt deze premie op een ander moment.