Hier komt de vakbondspremie van de zorg-en welzijnssector!

Goed nieuws voor wie in de zorg- en welzijnssector werkt (PC 319.01 - PC 331 Kinderopvang, gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn, algemeen welzijnswerk, centra geestelijke gezondheidszorg en de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie). Als lid van ACV Puls kan je zoals elk jaar rekenen op de vakbondspremie.

De vakbondspremie bedraagt 86,76 euro voor wie een volledige bijdrage betaalt en 43,38 euro voor wie gedeeltelijke ledenbijdragen betaalt.

Van bij het begin is ACV Puls non-profit een actieve vakbond met een hart voor zorg en welzijn. Niet alleen in de sector en in de instellingen zelf behartigen we de belangen van de werknemers.

Ook in je eigen werksituatie kan je voluit op ACV Puls rekenen als het op je werk of met je werkgever wat moeilijker gaat.

Maar je hoeft echt niet eerst in problemen te zitten om baat te hebben bij onze dienstverlening. Je kan bij ons terecht voor informatie, advies, begeleiding, berekeningen en heel wat meer.

Wat is een syndicale premie?

De werking van ACV Puls als actieve vakbond van de non-profit wordt mogelijk gemaakt dankzij het solidaire lidmaatschap van onze leden. Zo kunnen we samen opkomen voor de werknemersbelangen, voor goede loon- en werkvoorwaarden, voor kwalitatieve jobs, kortom voor goed werk in een kwalitatieve zorg.

Word ook lid van ACV Puls non-profit.

Zo zorg je ervoor dat we met de kracht van velen stappen vooruit zetten voor de sector en haar werknemers.
De premie wordt in 2020 aan de ACV Puls leden uitbetaald tussen 1 oktober en 31 december. Je moet lid zijn van de ACV Puls/ACV ten laatste vanaf 1 april 2020.
Je krijgt via je werkgever een attest bezorgd. Dat vul je in en geef je af aan de vakbondsafgevaardigde van ACV Puls op je werk. Je kan het attest ook bezorgen aan één van onze secretariaten.

Wil je graag meer weten of heb je nog vragen?

Hartelijk welkom bij de vakbondsafgevaardigden van ACV Puls in je onderneming, of in één van onze secretariaten. Je kan de adressen terugvinden op
www.hetacv.be/acv-puls