Eenmalige premie voor kinderbegeleiders BKO (erkende en gesubsidieerde buitenschoolse kinderopvang)

Werk je als kinderbegeleider bij een initiatief voor erkende en gesubsidieerde buitenschoolse kinderopvang (BKO)? Dan hebben we goed nieuws!

ACV Puls onderhandelde voor jou een eenmalige premie In het non-profitakkoord van 2018. Deze premie bedraagt 2493,08 euro bruto als je in 2020 voltijds gewerkt hebt. Werkte je halftijds? Dan krijg je een premie die berekend wordt op basis van je tewerkstellingsbreuk. De premie wordt uitbetaald met het loon van januari.
Van bij het begin is ACV Puls non-profit een actieve vakbond met een hart voor zorg en welzijn. Niet alleen in de sector en in de instellingen zelf behartigen we de belangen van de werknemers
Ook in je eigen werksituatie kan je voluit op ACV Puls rekenen als het op je werk of met je werkgever wat moeilijker gaat.
Je hoeft écht niet eerst in de problemen te zitten om baat te hebben bij onze dienstverlening. Je kan bij ons terecht voor informatie, advies, begeleiding, berekeningen en heel wat meer.

Word ook lid van ACV Puls non-profit.
Onze vakbond? Die staat er door jou! Dankzij jouw steun kunnen we samen opkomen voor de belangen van werknemers, voor goede loon- en werkvoorwaarden en voor kwalitatieve jobs. Kortom, dankzij jou kunnen we waarmaken waar we voor staan: goede jobs binnen kwalitatieve zorg.

Wil je graag meer weten of heb je nog vragen?
Hartelijk welkom bij de vakbondsafgevaardigden van ACV Puls in je instelling, of in één van onze secretariaten. Je kan de adressen terugvinden op www.hetacv.be/acv-puls