Doe mee met de lokale actie op 19 december 2022. Op die dag laten we van ons horen in alle sectoren van de Non-Profit!

In veel non-profit sectoren staat het water aan de lippen. Het personeelstekort zet een grote druk op alle collega’s. Werknemers zijn op van het vele en flexibele werken en het aanbod voor zorg of hulp komt onder druk. Een recept voor meer ziekte en burn-out.

Genoeg is genoeg. De Federale en de Vlaamse regeringen kunnen en mogen de problemen in onze sectoren niet negeren. Er is nu nood aan bijkomende investeringen
en een duidelijk plan voor de toekomst. Om te zorgen voor betere loon- en werkvoorwaarden, meer personeel, meer aanbod en kwaliteit voor iedereen zijn nieuwe meerjarenakkoorden nodig met vooruitgang op korte en lange termijn.
Daarom zet ACV Puls het actieplan verder dat het eerder dit jaar is opgestart. We roepen op tot:

  • Een lokale actiedag in alle sectoren op maandag 19 december
  • Een nationale betoging op dinsdag 31 januari

Jij kan mee het verschil maken. Doe mee met de actie op maandag 19 december in jouw voorziening of organisatie. En stap mee op de bus of de trein naar Brussel op dinsdag 31 januari 2023. Samen gaan we voor hogere lonen en minder werkdruk.

Wil je mee doen? Of wil je gewoon meer weten? Spreek dan de afgevaardigden van ACV Puls aan binnen jouw voorziening of organisatie. #vollenbakvooruit