De vakbondspremie non-profit komt eraan! (PC330: Ziekenhuizen, psychiatrie, ouderenzorg, revalidatie, beschut wonen en wijkgezondheidscentra)

De vakbondspremie in de zorgsector (ziekenhuizen, psychiatrie, ouderenzorg, revalidatie, beschut wonen en wijkgezondheidscentra) bedraagt 110 euro voor wie volledige ledenbijdragen betaalt en 55 euro voor wie gedeeltelijke ledenbijdragen betaalt.

Dankzij de premie krijg je een groot deel van je ledenbijdrage terugbetaald, terwijl je all-in kan rekenen op 100 %
belangenverdediging en dienstverlening van ACV Puls. En dat zowel in de sector als in je individuele werksituatie!

ACV Puls non-profit is een actieve vakbond met een hart voor alle werknemers in zorg en welzijn. Voor ons gaat kwaliteitsvolle zorg en welzijn hand in hand met de zorg en het welzijn van de werknemers die er zich dagelijks voor inzetten.

Niet alleen in de sector en in de instellingen zelf behartigen we de belangen van de non-profit werknemers, ook in je eigen werksituatie. Dat je voluit op ACV Puls kan rekenen als het op je werk of met je werkgever wat moeilijker gaat, dat wist je waarschijnlijk al lang. Maar je hoeft echt niet eerst in problemen te zitten om heel veel te hebben aan onze dienstverlening.

Je kan bij ons terecht voor informatie, advies, begeleiding, berekeningen en heel wat meer.

ACV Puls komt op voor de werknemersbelangen, voor goede loon- en arbeidsvoorwaarden, voor kwalitatieve jobs, kortom voor goed werk in een kwalitatieve zorg.

Nog geen lid van ACV Puls non-profit? Stel het niet uit, want dankzij de premie wordt het wel heel aantrekkelijk! Zo zorg je ervoor dat ACV Puls non-profit, met de kracht van velen, stappen vooruit zet in onderhandelingen en belangenverdediging van de sector en haar werknemers.

De jaarlijkse premie bedraagt 110 euro bij een volledige ledenbijdrage en 55 euro voor wie gedeeltelijke ledenbijdragen betaalt.

De premie wordt aan de leden van ACV Puls uitbetaald in de periode vanaf 1 mei tot 31 juli 2023. Wie lid is van ACV Puls ontvangt een attest per post of via mail een link waarmee je de premie kan ontvangen als je aan de toekenningsvoorwaarden voldoet.
Je moet lid zijn van ACV Puls ten laatste vanaf de maand oktober 2022, en ook op de dag van uitbetaling van de premie.

Download hier het pamflet.